Muze. Passie voor musical is een ambitieuze musicalvereniging met als doel producties neer te zetten die boven het amateurniveau uitstijgen. Na een spetterend debuut in december 2013 in een tweemaal uitverkochte grote zaal van de Lindenberg, is de vereniging nu hard op zoek naar nieuwe mannelijke leden.

Muze is ontstaan uit een enthousiaste groep van 12 mensen met als wens een vereniging te starten waarin gezamenlijk wordt toegewerkt naar een musicalproductie, maar er ook volop ruimte is voor het (verder) ontwikkelen van ieders zang-, dans-, en acteerkwaliteiten.

Onder de huidige leden bevinden zich mensen die al een brede ervaring hebben op zang-, dans- en/of acteergebied, maar ook leden die pas recentelijk hebben geproefd van het ‘artiestenvak’.

De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 50 jaar.

Om vlak voor de zomer van 2015 een nieuwe productie op de planken te kunnen zetten, is Muze hard op zoek naar mannen die de vereniging willen komen versterken.

Er wordt iedere dinsdagavond vol enthousiasme gerepeteerd van 20.00 tot 22.00u in de Ark van Oost in Nijmegen.

Dus ben je een man en nieuwsgierig geworden naar Muze? Kijk dan op de website www.muze-nijmegen.nl of meld je meteen aan voor een open repetitie via info@muze-nijmegen.nl.