z72yz6

  • Ragna

    Musical4U voor de vijfde keer!

    Musicalsterren geven workshops in Geleen

    Op 16 en 23 maart 2014 organiseert de musical en dansafdeling van Artamuse in Geleen twee musicalworkshops o.l.v. drie musicalsterren: Tessa Sunniva van Tol (zang), Dennis ten Vergert (spel) en Ivo Chundro (dans). Een unieke gelegenheid om van deze getalenteerde beroemdheden de kneepjes van het vak af te kijken! Iedereen vanaf 8 jaar kan zich opgeven vóór 1 maart, maar vol=vol.

    Voor de zang is Tessa Sunniva van Tol gevraagd, o.a bekend in de rol van Ariel in de musical The Little Mermaid. Dennis ten Vergert is o.a bekend van het programma ‘Op zoek naar Zorro’, de musical Tarzan en speelde hier de understudy van Tarzan, Anatevka, Notre damme de Paris, Soldaat van Oranje en Sprookjesboom. Dennis gaat de deelnemers op spelgebied begeleiden.

    Gedanst wordt er onder de bezielende leiding van Ivo Chundro en heeft in vele musicals gespeeld, een aantal daarvan zijn, boyband, Aida, Alladin, The Wild Party, Evita, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, We will rock you en The Little Mermaid.

    Er is plek voor maximaal 60 deelnemers, vanaf 8 jaar, dus het is zaak je zo snel mogelijk aan te melden, want afgelopen jaren waren de musicalworkshops in een mum van tijd vol.

    De deelnemers mogen zich van 10.30 uur tot 14.30 uur in de Artamuse concertzaal in Geleen in het musicalzweet komen werken op 16 en 23 maart 2014. Niveau en leeftijd moet je wel opgeven bij aanmelding voor het indelen van de groepen, maar zijn verder onbelangrijk. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen en kosten samen € 65,- voor Artamuse leerlingen en € 75,- voor alle overige deelnemers. Je wordt als deelnemer geacht beide data mee te doen. Op 23 maart is er ter afsluiting een gezamenlijke presentatie, waarbij ook publiek welkom is.

    Hoe meld ik me aan?

    Mail naar:

    ragna.wetzels@artamuse.nl

    en vermeld je naam, leeftijd, en ervaring

    Locatie van de workshops:

    Muziekschool Artamuse in Geleen.

    Meld je snel aan want: VOL=VOL

  • Ragna

    De workshops en titel voor dit bericht is;

    Musical 4U 2014