AUDITIES

  • Jan van den Langenberg

    Op 24 mei vinden de jaarlijkse audities voor de Vakklas van Musical'sCool! plaats. Mensen die hier aan willen deelnemen kunnen een aanmeldingsformulier downloaden van de site: www.musicalscool.nl De mensen die worden geselecteerd bereiden onder professionele begeleiding een eigen productie voor die in april 2015 enkele malen in een theater wordt uitgevoerd.

  • MUSICALSCOOL

    Inschrijven voor de musicalcursussen van Musical'sCool! kan nu. Ga naar www.musicalscool.nl en download de inschrijfformulieren. Uitvoeringen in Theater De Enck, april 2014.

    Musical'sCool! verzorgt cursussen op het gebied van Musical (dans, zang en spel). Samen met een enthousiast team docenten en begeleiders gaan de cursisten ieder jaar weer aan de slag met een nieuwe productie. Vanaf 2014 verzorgen de oudere cursisten een eigen programma en ook de Vakklas presenteert zich met een zelf vormgegeven voorstelling.

    Op 24 mei vinden de jaarlijkse audities voor de Vakklas van Musical'sCool! plaats. Mensen die hiervoor worden geselecteerd bereiden onder professionele begeleiding een eigen productie voor die in april 2015 enkele malen in een theater wordt uitgevoerd.