Ben je student musical- of muziektheater en wil je voorbereid starten aan het nieuwe studiejaar? Ben je klaar met je musicalopleiding maar wil je de puntjes op de i zetten voor het nieuwe seizoen?

The M Project is speciaal ontwikkeld voor studenten en afgestudeerden van musical- en muziektheater opleidingen. Onze ervaring is dat bij aanvang van het nieuwe studiejaar studenten een lange periode nodig hebben om weer op niveau te komen. Om de focus op het vakgebied of je opleiding te hervatten, je passie te delen met toekomstige collega’s, je weer bewust te maken van diverse technieken en te werken met professionals van diverse musical- en theateropleidingen is er The M Project!

In deze week worden masterclasses zang, dans, musicalrepertoire en spel aangeboden.

Deze week zal voor het eerst gaan plaatsvinden in Arnhem van maandag 18 tot vrijdag 22 augustus.

Wanneer:

18 tot 22 augustus

Tijd:

10:00 tot 16:00 uur

Locatie:

roc Rijn IJssel (dansstudios)

Thorbeckestraat 6

6828 TV Arnhem

Ga naar www.theMproject.nl voor meer informatie en geef je op!

The M Project is onderdeel van GB Dansproducties en een initiatief van Gerard Baars, Jet Pit en Chantal Sennema. Na jaren ervaring met jongeren, studenten aan diverse zang- en musicalopleidingen en professionals slaan zij de handen ineen om diverse projecten aan te bieden met als doel talent en passie te herkennen, ontwikkelen, stimuleren en samen te brengen.