Wegens groot succes hebben wij besloten om onze kindertheaterdag deze zomer nog één keer te gaan uitvoeren. Ditmaal zal de kindertheaterdag plaatsvinden op ZONDAG 28 SEPTEMBER. Alle kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar* zijn van harte welkom om gezellig met ons een dagje theater te maken. De theaterdag zal wederom gehouden worden in Ingen en de kosten zijn €35,-.

Wat we allemaal gaan doen? Samen met onze docenten (oa Marleen van der Loo) gaan we werken aan een echte mini-voorstelling! Dat wordt dus zingen, dansen en toneel spelen. Daarnaast maken we ons eigen decor en richten we ons eigen theater in. Aan het eind van de dag is iedereen van harte welkom in ons eigen theatertje. De kinderen bedienen de ‘kassa’ en laten alle bezoekers zien waar hun plekje is. Na de voorstelling bedienen de kinderen natuurlijk de ‘bar’ voor een hapje en een drankje.

Er is maar plek voor 7 kindjes, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan door ons inschrijfformulier in te vullen. Deze kun je vinden op de homepagina van www.vanderloo-theaterproducties.com

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur ons dan een email via contact@vanderloo-theaterproducties.com of laat een bericht achter op onze facebook of twitterpagina. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

* Ookal schrijven wij dat onze kindertheaterdag geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, maar is jouw kind 4 of 8 jaar en ontzettend enthousiast? Schrijf jouw kind dan rustig in!